Zorgverleners | Speltherapeut


Jorine van Beurden en Teuntje Kuijpers werken samen in de spelkamer op st Theresiastaat 1A.
Zij stellen zich graag voor.

Wij, Jorine en Teuntje, zijn werkzaam als speltherapeut en kinder- en jeugdtherapeut. We werken met kinderen en jongeren die soms zo in de knel zitten, dat ze hun draai niet meer kunnen vinden. Deze problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Je kunt hierin grofweg drie probleemgebieden onderscheiden: 

Emotionele problemen
zoals:

Problemen met het uiten van gevoelens als (faal) angst, boosheid, verdriet, te weinig zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, hechtingsproblemen.

Sociale problemen, zoals:

Moeilijkheden in de omgang met leeftijdgenootjes (niet kunnen samenspelen, pesten, teruggetrokken gedrag), moeilijkheden in de omgang met volwassenen (gedragsproblemen, slecht luisteren).

Traumatische ervaringen, zoals:

Verlies van belangrijke personen, verandering van de thuissituatie of gezinssamenstelling, ziekte, een handicap of psychiatrische problematiek van het kind zelf of gezinsleden, nare gebeurtenissen zoals een ongeluk, pesten, oorlog.

 

Jorine heeft als speltherapeut haar expertise voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag werkt zij in de spelkamer.

Teuntje heeft als kinder- en jeugdtherapeute haar expertise voor kinderen van 6 tot 17 jaar. Op maandag werkt zij in de spelkamer.

 

Om je kind aan te melden voor de therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Kijk gerust eens op onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Praktijk                        040 292 89 37

Jorine van Beurden     06 17 46 32 52

                                   www.eindhoven-speltherapie.nl

Teuntje Kuijpers          06 12 82 43 94

                                   www.teuntjekuijpers.nl
Nieuws en mededelingen
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Voorbereid op vakantie
Geplaatst: 16 juli 2018
Bent u van plan om naar tropische landen te reizen of naar een gebied met primitieve omstandigheden? Bereid u dan extra goed voor. Bel de travelclinic van de Pastorie, voor al uw reisadvies op maat.

Lees meer
Verhuizing
Verhuizing
Geplaatst: 6 juli 2018
Alle huisartsenzorg voortaan vanuit één locatie. Vanaf 10 juli a.s. is de locatie aan de Theresiastraat 1A komen te vervallen.

Lees meer