Information in English


Contact

Gezondheidscentrum Strijpsestraat 1275616
GM EindhovenArtsen
 • drs. J.D.M Schelfhout
 • A.A.M. v. Hintum
 • L. Derksen
 • N.A. Kessels
 • D. Rutgers

(040) 293 26 20Press
1 voor spoedgevallenPers
2 voor herhaalreceptPress
3 voor assistentOpeningsuren


maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00

Spoedgevallen
(040) 255 09 29 (Tijdens openingstijden)

Huisartsenposten Oost-Brabant088-8765151
(Buiten openingstijden)
adres: Michelangelolaan 2 Eindhoven ( achter Catharina Ziekenhuis)

Receptlijn
(040) 256 90 35

SpreekuurConsultaties
zijn op afspraak. U kunt ons de hele dag bereiken om een afspraak te maken. Mocht u een afspraak willen maken voor dezelfde dag, dan is het raadzaam om tussen 8.00 en 9.30 uur te bellen. De assistente zal bij het bepalen van het tijdstip van de afspraak rekening houden met de aard van de klacht.

Telefoon
De assistenten zijn bereikbaar van 8.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 17.00 uur.
In het belang van onze eigen planning kunt u 's ochtends bellen voor:

 • Afspraken;
 • Testresultaten;
 • Huisbezoeken;
 • Telefonisch overleg met arts;
 • Herhaal recepten.

Telefonisch consult met artsHet
is ook mogelijk om telefonisch met uw arts te spreken. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de assistente. Zij zal met u afspreken hoe laat uw arts u terugbelt.

Herhaal
receptenU kunt 24 uur per dag een bericht achterlaten voor herhaalrecepten op de Prescription Line. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u tussen 9.30 en 12.00 uur contact opnemen met de assistente. 's Middags wordt u echter aangesloten op de Prescription Line.

DoktersassistenteDe
doktersassistente voert al haar taken uit onder toezicht van de arts. Wanneer u een afspraak maakt, zal de assistente u vragen naar uw klacht. Ze is getraind om dit te doen en doet het om je op de best mogelijke manier te helpen. Ze voert verschillende taken uit zoals: wondverzorging, het verwijderen van hechtingen, het bevriezen van wratten, het nemen van bloeddruk, cervicale uitstrijkjes, urineonderzoek en dergelijke. Voor de bovengenoemde behandelingen is een afspraak noodzakelijk.

DoktersverpleegkundigeDe
arts-verpleegkundige houdt zich onder toezicht van de arts onder meer bezig met de zorg voor patiënten met diabetes, longziekten en hart- en vaatziekten. Afspraken om de verpleegkundige te zien kunnen via de assistente worden gemaakt.

Spoedgevallen/calamiteitenWe
zijn uiteraard te allen tijde van de dag beschikbaar voor deze gevallen. Kondig uw komst aan, indien mogelijk, via de oefentelefoon of de noodlijn!

LocumpraktijkU
kunt de dienstdoende arts buiten de spreekuren bereiken door te bellen met de Huisartsenpost Oost-Brabant. Deze service is alleen bedoeld voor gebruik in het geval van klachten die te dringend zijn om te wachten tot de volgende werkdag (houd uw verzekeringspapieren bij u). Nr: 088-87605151


GPinfo.nl
Voordat u uw huisarts belt of bezoekt, kunt u deze Engelstalige website bekijken: GPinfo.nl. Hier vindt u informatie over de meest voorkomende gezondheidsproblemen, wanneer u uw huisarts moet bellen of wat u zelf kunt doen. Informatie over wat u kunt verwachten van uw huisarts, zijn/haar rol en andere zorgonderwerpen in Nederland is ook beschikbaar. De informatie op GPinfo.nl volgt de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen College (NHG), dus betrouwbaar en betrouwbaar.Nieuws en mededelingen
HULP BIJ: MijnGezondheid.net
HULP BIJ: MijnGezondheid.net
Geplaatst: 31 juli 2022
MijnGezondheid.net Hulp nodig om hiermee aan de slag te gaan? Iedere 2 weken zitten enkele vrijwilligers klaar om tijdens een inloopspreekuur uw vragen te beantwoorden! Waar: Steunpunt de Meerpaal Schoenerstraat 10 A, Eindhoven

Lees meer
VRIJWILLIGERS GEZOCHT MGN SPREEKUUR
VRIJWILLIGERS GEZOCHT MGN SPREEKUUR
Geplaatst: 31 juli 2022
GEZOCHT!!! Vrijwilligers voor inloopspreekuur bij Steunpunt De Meerpaal

Lees meer
De MedGemak app is vernieuwd
De MedGemak app is vernieuwd
Geplaatst: 22 juli 2022
De MedGemak app is vernieuwd! Om de nieuwe app te gebruiken dient u deze te installeren op uw telefoon of tablet.

Lees meer