Zorgverleners | Diëtist


Mijn naam is Mirte Peters.
Een diëtist is een specialist op het gebied van voeding. De voedingsadviezen zijn afhankelijk van uw ziektebeeld. Denk hierbij aan hoog cholesterol, verhoogde bloedsuiker of Diabetes, ongewenst afvallen, hoge bloeddruk maar ook overgewicht en eetproblemen bij kinderen. Kortom: voor iedere vraag over voeding kunt u bij mij terecht.

Samen met u ga ik kijken welke voeding het beste bij uw leefstijl past. Bent u een echte doorzetter of verandert u uw eetpatroon het liefste stap voor stap. Uw huidige voeding moet zo veranderd worden dat u het lange tijd vol kunt houden zonder het gevoel dat u "op dieet bent". Mijn doel is, u een spiegel voor te houden, zodat u zelf ziet op welke punten u uw leefwijze moet aanpassen. Daarnaast coach ik u door dit soms moeilijke proces heen. Ik ben dan de zogenaamde "stok achter de deur".

Begeleiding van een diëtist valt onder de basisverzekering en wordt tot 4 uur per jaar vergoed door uw zorgverzekeraar. U heeft dan wel een verwijzing nodig van uw huisarts.

Voor een afspraak belt u naar 06 301 820 09. Ik houd spreekuur op st Theresiastraat 1A.
Nieuws en mededelingen
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Wederom kwaliteitskeurmerk toegekend door de NPA
Geplaatst: 17 september 2018
We hebben als zorggroep weer aan kunnen tonen dat we aan de randvoorwaarden voor de organisatie van verantwoorde ketenzorg voldoen.

Lees meer
Voorbereid op vakantie
Geplaatst: 16 juli 2018
Bent u van plan om naar tropische landen te reizen of naar een gebied met primitieve omstandigheden? Bereid u dan extra goed voor. Bel de travelclinic van de Pastorie, voor al uw reisadvies op maat.

Lees meer
Verhuizing
Verhuizing
Geplaatst: 6 juli 2018
Alle huisartsenzorg voortaan vanuit één locatie. Vanaf 10 juli a.s. is de locatie aan de Theresiastraat 1A komen te vervallen.

Lees meer